Tagrensning: Randers Hobro Hadsund Østjylland m.v.

Miljøgodkendt tagrensning og desinfinicering. Dit tag renses af med miljøgodkendt højtryksudstyr. Vandet bliver filtreret i miljøgodkendt filtersystem. Taget bliver skyllet af og desinfiniceret.

Vi har hjemme i Randers, men vi udfører tagrensning i det meste af Jylland: Århus, Aalborg, Hobro, Hadsund og Østjylland/Djursland.

 

Hvorfor skal jeg få mit tag renoveret? Fordi:

- Det koster ca. 10-20% af en tagudskiftning.

- Du sikrer sit tag 10-15 år yderligere levetid.

- Huset får et bedre helhedsindtryk.

- Der vil være mindre skidt og andet vækst på tagfladen, i særdeleshed med databasetilmelding.

Opstart af tagrensningen
Efter skriftligt tilbud samt accept af tagrensning kommer jeg med et forslag om, hvornår vi påbegynder arbejdet. Passer datoen dig, ankommer vi i tidsrummet mellem kl 8:00 - 9:00 på datoen og begynder opstilling af lovpligtigt udstyr (sugemaskiner samt filteranordninger til opsamling af vandet). Er der aftalt evt. afdækning af loftet, skal dette også udføres inden rensning påbegyndes.Vi kommer minimum 2 mand til udførelse at afrensning. Det er meget sjældent, vi starter tagrensningen før kl. 9:00. På den måde får dine naboer samt jer ikke spoleret deres/jeres morgen.


Hvordan udføres tagrensning?
Tagafrensningen foregår med specielle tagbokse, som dybderenser ca. 30 cm af gangen. Boksen kører op og ned ad taget og flyttes, når den har gjort rent.
Dybderensningen tager mellem 2 - 6 timer. Derefter holder vi en kort pause og fortsætter med afskylning, hvor små rester skidt skylles væk. Afskylningen tager også mellem 2 - 6 timer, da hver enkelt plade skylles. Samtidig kan afskylleren også se, om der er defekter på taget - godkendes taget, slutter vi afskylningen af med at blande desinfinicering i vandet. På den måde er vi sikre på, at eventuelle sporer fra alger o.lign. bliver dræbt - også selv om det er gået ind i pladen. Desinfiniceringsmidlet gør også, at hvis vi pga. af vejrforhold ikke kan male taget inden for overskuelig tid (14 dage), kan nye sporer ikke sætte sig på taget.Vi sætter en ære i at være punktlige, og sker der ændringer i tidspunkter pga. trafik, sygdom o.lign., kontaktes kunden omgående.

Har du spørgsmål til tagrensning, så kontakt venligst Jans Tagrenovering.